Over ons

Wie zijn wij?

Op 1 februari 2018 namen wij, Emiel en Justin Vanbecelaere de firma KARIZ over. Emiel had een werkverleden als vertegenwoordiger, terwijl Justin een opleiding houttechnologie genoot.

Met ons team proberen wij de klant nog beter van dienst te zijn. We trachten met nieuwe ideeën en toepassingen nieuwe afzetmarkten aan te boren.

Wij willen dat iedereen plexi leert kennen, in al zijn schoonheid en al zijn toepassingen.

Wat doen wij?

Vaak vragen mensen zich af wat wij bij V-PLEX allemaal doen. Dat is namelijk moeilijk te definiëren aangezien wij zoveel kunnen doen en maken.

Bij V-PLEX zijn wij specialist in het bewerken en verwerken van kunststoffen.

Onze activiteiten zijn te herleiden naar drie pijlers:

  • Ingieten
  • Maatwerk
  • Verlichting

Telkens werken wij samen met u, de klant, van design tot levering. Zo begeleiden wij u graag bij het ontwerpen van uw award, trofee, relatiegeschenk of visualisatie. Iedereen is altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te doen.

Ook bij het maatwerk denken wij volledig met u mee. Wij komen graag bij u langs om alles op te meten om een zo perfect mogelijk product af te leveren.

Ontdek meer van onze diensten
_F4I9114_thumb
plexi-kast-voetbal-03
verlichting_03

Onze Visie

Wij denken mee van design tot levering. Telkens met korte communicatielijnen. U kunt ons dus altijd contacteren voor meer vragen, feedback of opmerkingen.

Bij V-PLEX streven wij naar een perfecte kwaliteit met een even perfecte afwerking. Met onze CNC-machine en onze laser kunnen wij u een breed arsenaal aan mogelijkheden aanbieden. Wij houden ervan om alles van productie dicht bij ons te houden, wat uw prijs ten goede komt.

V-PLEX • Voor Mens en Natuur

Bij V-PLEX hechten wij grote waarde aan mens en natuur. Plexiglas of acrylaat is een bijzonder duurzame kunststof. Het is niet vergankelijk en is een bijzonder sterk materiaal. Het materiaal blijft tientallen jaren prachtig in al zijn glorie!

Daarom is het belangrijk dat dergelijke zaken niet zomaar weggegooid worden, maar hergebruikt. Niet dat het slecht is voor de natuur, plexi lost namelijk niet op. Maar gewoon omdat het een te mooi materiaal is.

Om verspilling tegen te gaan bewerken wij onze plexi altijd op een zo zuinig mogelijke manier. Wij bestellen altijd zo precies mogelijk, zodanig dat we alleen bewerken wat echt nodig is voor een project. We proberen zo weinig mogelijk restmateriaal over te houden.

Dat overige restmateriaal laten wij dan nog eens recycleren door een gespecialiseerd bedrijf. Daarom moedigen wij ook iedereen aan om diens gebruikte of onbruikbare acrylaat bij ons binnen te brengen. Wij engageren ons dan voor de recyclage.

Samen gaan wij voor mens en natuur!

Interesse? We willen graag met u samenwerken!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. Wij helpen u
graag verder met al uw vragen.

Contacteer ons