Wij zoeken graag de limieten op

Bij V-PLEX zoeken wij graag de limieten van acrylaat op. Verschillende kleuren, verschillende materialen, verschillende vormen, … Met ons modern machinepark, onze ervaring en onze creativiteit kunnen wij heel complexe projecten aan.

Onze materialen en bewerkingen worden vaak gebruikt voor meubel-en interieurprojecten in de hospitality-, museum-, retail- en designsector.

Acrylaat bestaat in vele diktes en kleuren en is een zeer welkom materiaal om mee te werken.

Graag staan wij u bij met advies over wat al dan niet mogelijk is. En als u stalen wenst te bekijken bent u altijd welkom in onze showroom. Alsook kunnen wij u deze stalen bezorgen. Op die manier kan u makkelijk een moodbord samenstellen met andere complementaire materialen.

PLEXI is niet het enige halffabricaat die wij gebruiken. Ook andere kunststoffen kunnen wij aanwenden om te combineren in het project. Daarbij denken we aan Faux Alabaster Stone, Plasticiet, Durat, Smile Plastics,…

Justin Vanbecelaere heeft een verleden in de houtsector, dus ook hout heeft voor ons geen geheimen en is bovendien uitstekend te combineren met kunststoffen.

Contact info

Bruggestraat 590A,
8930 Menen

+32 (0)56 22 99 31
www.v-plex.be
 info@v-plex.be

Social media

 

Interesse? Graag werken wij met u samen!