ONZE DIENSTEN

Modern machinepark

Wij beschikken over een CNC en een laser die ons toelaat om u nog beter te bedienen. En dit tegen een scherpere prijs en met een snellere bediening.

Lees meer

Oog voor detail

Naast de grote lijnen, zijn wij ook zeer aandachtig voor de details. ‘The devil is in the detail’ geldt in de wereld van de kunststoffen zeker en vast.

Lees meer

Communicatie

Wij werken graag met korte communicatielijnen. Zo kunt u ons altijd bereiken. Zowel via mail, GSM, telefoon tot Whatsapp.  Daarnaast bent u altijd welkom in ons atelier in Menen.

Lees meer

OVER V-PLEX

Bij V-PLEX zijn wij gespecialiseerd in het verwerken en bewerken van kunststoffen. Zoals onze naam V-PLEX (Vanbecelaere Plexi) doet vermoeden zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het verwerken van de moeder der kunststoffen: polymethylmethacrylaat, acrylic of, zoals in de volksmond, plexi.

Onze activiteiten zijn te herleiden naar drie belangrijke pijlers.

  • Maatwerk uit plexi
  • Ingieten van objecten en drukwerk in plexi
  • Verlichting

Maatwerk is onze absolute specialiteit. Zo bewerken wij alle kunststoffen tot de meest diverse constructies. Door de enorme veelzijdigheid en diversiteit van ons klantenbestand worden wij elke dag gedwongen om onszelf telkens opnieuw uit te vinden. Om zo nieuwe inzichten en oplossingen aan te bieden aan de klant. Ons motto Acrylic Solutions in de praktijk. Wij bieden namelijk een oplossing aan.

Wij verzagen, plooien, schuren, polieren, zandstralen, frezen, boren en verlijmen. Plexi, polycarbonaat, pvc, dibont, … kennen enorme technische capaciteiten en die brengen wij graag tot uiting. Wij werken zowel seriematig als per één stuk (one of a kind).

Betreffende het ingieten zijn wij het enige bedrijf in België die objecten en/of drukwerk kunnen ingieten in plexi. De productie van deze doen wij volledig zelf.

Op deze wijze maken wij awards, relatiegeschenken en visualisaties. Zo maakt u met uw bedrijf een onuitwisbare indruk. Plexi plaats je namelijk niet in een kast, maar erop. Het ingieten van een door u gekozen object geeft een uniek en ongeëvenaard driedimensionaal effect.

Met ons modern machinepark, die bestaat uit een CNC en een Epilog 60 watt laser, zijn wij nog meer aanwezig op de verlichtingsmarkt dan ooit te voren. Zo verwerken wij plexi en polycarbonaat tot allerlei architecturale verlichtingstoepassingen.

Onze kunststoffen hebben uitstekende diffuser-eigenschappen en zorgt ervoor dat de verlichting achter de elementen mooi verdeeld wordt. Hetgeen onontbeerlijk is.

Wij werken graag, als partner, samen met designers en ontwerpers van lichttoepassingen. Wij denken actief met u mee in de uitwerking van uw project.

Neem gerust een kijkje op de ‘Producten en diensten’ pagina voor verdere toelichting.

Contact info

Industriezone Menen-Oost – D2,
Krommebeekstraat 50A,
8930 Menen

+32 (0)56 22 99 31
www.v-plex.be
 info@v-plex.be

Social media